Seçil Erzan cezaevinde Dilan Polat’ı tembihledi: Çıktığında bunları sakın anlatma

Dilan Polat ve Eşi Engin Polat Tahliye Edildi!

Kara para aklama ve yasadışı bahis suçlamalarıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, ara kararda hapisten tahliye edildi.

Tahliyenin ardından sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanan çift, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Dilan Polat, kamunun yakından tanıdığı ‘Fatih Terim Fonu’ davasının sanığı Seçil Erzan’la aynı koğuşta kaldığını ve birlikte arkadaşlık kurduklarını daha önce açıklamıştı.

“Seçil Bana Birçok Şey Öğretti, Her Gün Hatırlatırdı”

Son paylaşımında, koğuş arkadaşı Seçil Erzan’ın kendisine kattıklarını anlatan Polat, hapishanede birlikte dua ettiklerini ve zikir çektiklerini dile getirdi.

Dilan Polat’ın ifadesi şu şekilde:

“Seçil bana birçok şey öğretti. Her gün hatırlatırdı. Aynı koğuşu paylaşıyorduk ve unutmamı istemezdi, çıkarken bizzat hatırlattı. İyi bir dosttu ve Allah ona yardım etsin. Ondan fazla bahsetmemi istemezdi, orada yaşananlar orada kalırdı.”

Polat, Seçil Erzan’ın kendisine öğrettiği duayı da paylaşarak, “Şifa bulmak için Seçil’le birlikte 3 yudumda içerdik” dedi.

Related Posts

Ukrayna’da faşist sembollü askeri kıyafetler satılıyor

Ukrayna’da askeri ekipman satışı yapan mağazaların ürünlerinin arasında Nazi sembollü giysilerin de yer aldığı öğrenildi.

Leman dergisi önünde şok tehdit: ‘Ya onlar ölecekler, ya biz öleceğiz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Leman’daki bir karikatür nedeniyle açıklama yaptı. “Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla dergiye soruşturma açıldı, 4 kişi gözaltına alındı. Dergi önünde toplanan bazı kişiler polisle kavga edip “Ya onlar ölecek, ya biz” tehdidinde bulundu.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.

AKP’liler birbirine girdi: ‘Korkunuz varsa evde karınızın yanına oturun’

AKP Muğla Milletvekili Kadem Mete, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda İl Başkanı Haluk Laçin’e tepki göstererek, “Bugüne kadar İl Başkanımızın bütün bakanlık ziyaretleri, tek başına yaptığı ziyaretler, biz milletvekili değilmişiz gibi. Siyaset cesur adamların yapacağı bir iştir. Eğer birilerinden korkunuz varsa Sayın Cumhurbaşkanımız dediği gibi evde karınızın yanına oturun” ifadelerini kullandı.

Flash Haber TV’nin yeni sahibi eski MHP’li vekil Arzu Erdem oldu

Eski MHP Milletvekili Arzu Erdem, Flash Haber TV’nin yeni sahibi oldu. Erdem’in satın aldığı TYT Türk, Flash Haber TV’yi satın aldı.

Tokyo Camisi’nin açılışının 25. yılı

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte “Geçmişten Günümüze Tokyo Camisi Sergisi”nin açılışı gerçekleştirildi. Türkiye’nin Tokyo Büyükelçisi Oğuzhan Ertuğrul, yaptığı konuşmada Tokyo Camisi’nin yalnızca ibadet mekanı olmadığını, aynı zamanda …