Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

Koğuşta battaniyesini yaktı, kamerayı kırdı

Adana’da terör örgütü PKK’nın talimatı ile orman yaktığı gerekçesiyle 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilen ve cezası Yargıtay tarafından onanan Ali İhsan Ergin Kurttepe’ye, kaldığı koğuştaki güvenlik kamerasını kırması ve yastık ile battaniyesini yakmasıyla ilgili olarak 3 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edildi.

İki yıl önce evlenmişlerdi, genç müzisyen çift acı haberi böyle duyurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve iki yıl önce evlenen müzisyen Bora Duran ve eşi Hande Yalçın Duran’ın bebekleri hayatını kaybetti. Çift, kızlarının hayatını kaybettiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

ABD’den BM’nin ateşkes kararına veto

ABD, Gazze Şeridi’nde acil ateşkes talep eden BM Güvenlik Konseyi kararını veto etti

Son Dakika… Cemil Tugay’ın teklifi kabul edildi: İzmir’de 7 gündür devam eden grev sona erdi

DİSK Genel-İş İzmir 1, 2, 3 ve 9 Nolu Şubelerde örgütlü 23 bin İZENERJİ, İZELMAN ve EGEŞEHİR A.Ş işçisinin grevi, 7’ncin gününde bitti. İzBB bürokratları ve SODEM-SEN’in dün gece sendikaya ilettiği yüzde 30 zam ve yüzde 19’luk enflasyon farkı kabul edildi.

Bingöl’de kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü

Bingöl’de kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Antalya’da otomobil ile motosiklet çarpıştı! 2 kişi ağır yaralı

Antalya’nın Kaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı, 2 kişi ağır yaralandı.