Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Ziyareti Yeni Başlangıçlar Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Ziyareti Yeni Bir Başlangıç Kapısı Açtı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Deprem sonrası gerçekleştirilen konut teslimlerinin, Malatya halkı için yeni bir başlangıcın kapılarını araladığını belirten Ölmeztoprak, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen bu süreç, Malatya’nın çehresini değiştiren önemli projelere imza atıldı” dedi.

Malatya’daki altyapı yatırımları ve şehirdeki büyük dönüşüme de dikkat çeken Ölmeztoprak, “Malatya, 2020 deki Elazığ depreminden sonra büyük bir dönüşüm sürecine girdi. Şehrimize kazandırılan projeler, Malatya’nın geleceğine önemli yatırımlar olarak tarihe geçmiştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya 8. Olağan İl Kongresinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla büyük bir coşku içinde yapıldığını hatırlatan Ölmeztoprak, kongreye yoğun katılım gösteren Malatyalılara teşekkür ederek, “Bu yeni dönemde, Malatya’mıza değer katacak çalışmalara ve güçlü bir birlikteliğe vesile olacağına inanıyoruz” diye konuştu – MALATYA

Related Posts

Ukrayna’da faşist sembollü askeri kıyafetler satılıyor

Ukrayna’da askeri ekipman satışı yapan mağazaların ürünlerinin arasında Nazi sembollü giysilerin de yer aldığı öğrenildi.

Leman dergisi önünde şok tehdit: ‘Ya onlar ölecekler, ya biz öleceğiz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Leman’daki bir karikatür nedeniyle açıklama yaptı. “Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla dergiye soruşturma açıldı, 4 kişi gözaltına alındı. Dergi önünde toplanan bazı kişiler polisle kavga edip “Ya onlar ölecek, ya biz” tehdidinde bulundu.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.

AKP’liler birbirine girdi: ‘Korkunuz varsa evde karınızın yanına oturun’

AKP Muğla Milletvekili Kadem Mete, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda İl Başkanı Haluk Laçin’e tepki göstererek, “Bugüne kadar İl Başkanımızın bütün bakanlık ziyaretleri, tek başına yaptığı ziyaretler, biz milletvekili değilmişiz gibi. Siyaset cesur adamların yapacağı bir iştir. Eğer birilerinden korkunuz varsa Sayın Cumhurbaşkanımız dediği gibi evde karınızın yanına oturun” ifadelerini kullandı.

Flash Haber TV’nin yeni sahibi eski MHP’li vekil Arzu Erdem oldu

Eski MHP Milletvekili Arzu Erdem, Flash Haber TV’nin yeni sahibi oldu. Erdem’in satın aldığı TYT Türk, Flash Haber TV’yi satın aldı.

Tokyo Camisi’nin açılışının 25. yılı

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte “Geçmişten Günümüze Tokyo Camisi Sergisi”nin açılışı gerçekleştirildi. Türkiye’nin Tokyo Büyükelçisi Oğuzhan Ertuğrul, yaptığı konuşmada Tokyo Camisi’nin yalnızca ibadet mekanı olmadığını, aynı zamanda …