Samsun’da Çocuklar Kızakla Kayarak Karın Tadını Çıkarıyor

SAMSUN’un Ladik ilçesinde ‘Muhtar yokuşu’ adını verdikleri yolda kızaklarla kayan çocuklar, karın tadını çıkardı; renkli görüntüler oluştu.

Ladik ilçesinde kar yağışı etkili olurken, Koğa Mahallesi Ulubatlı Hasan Sokak’ta çocuklar karın tadını çıkardı. ‘Muhtar yokuşu’ adını verdikleri yolda kızaklarla kayan çocuklar doyasına eğlendi. Kızaklı eğlence kameralara yansırken, büyükler de çocuklar izleyici olarak eşlik etti. ‘Muhtar yokuşu’ adını verdikleri yolda her sene kaydıklarını belirten çocuklar, eğlenceli vakit geçirdiklerini söyledi.

Haber: Gökhan İÇKİLLİ – Kamera: Gökçen ÖZEN/ Samsun

Related Posts

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Çin, Alman uçağını lazerle hedef alma iddiasını reddetti

Çin, Avrupa Birliği’nin (AB) Kızıldeniz’deki seyrüsefer güvenliği misyonu Aspides’te görev yapan Alman uçağını lazer kullanarak hedef aldığı yönündeki suçlamaları reddetti.

Erdoğan: Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz

Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz. Bu hayırlı sürecin herhangi bir yol kazası yaşanmadan karanlık ve kirli mahfiller tarafından sabote edilmesine fırsat vermeden başarıyla neticelenmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Mansur Yavaş, ‘Ankara’ya operasyon olacak mı?’ sorularına ateş püskürdü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanması; Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye ev hapsi verilmesi ve SÖZCÜ TV’nin karartma uygulanmasına tepki gösterdi.