Eğitim Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Dayatma yayılıyor

Son dönemde üst üste gelen “ramazan gerekçeli yemekhane kapatma” haberlerine bir yenisi daha eklendi

Antalya Yemekhanelerinde Ramazan Uygulaması Tartışma Yarattı

CHP’li Antalya Kepez Belediyesi ve Antalya Su ve Atık Su Genel Müdürlüğü, ramazan nedeniyle yemekhanelerde öğle yemeği servisini durdurduğu konusunda eleştirilerin hedefi haline geldi.

Antalya’nın diğer kurumlarından Orman Bölge Müdürlüğü’nde ise yaklaşık 500 kişinin yararlandığı yemekhane, her yıl ramazan aylarında kapatıldığı biliniyor. Bir personel, yemekhanenin eski yıllarda tadilat gerekçesiyle kapatıldığını ancak son yıllarda herhangi bir açıklama yapılmadığını belirtti.

CHP Antalya örgütü, uygulamaya tepki göstererek, “Personeli zor durumda bırakmaya kimsenin hakkı yok. Yemekhane kapatmak insan haklarına aykırı ve bir insanlık suçudur. Bu konuda yasal yollara da başvuracağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.