‘Selam söyleyin’ deyip 4 yerinden vurdu

Silahlı Saldırıda Bir Kişi Yaralandı

Olay, sabah saatlerinde Kepez ilçesi Emek Mahallesi’ndeki bir fırının önünde meydana geldi. Fırında çalışan Ramazan Koçak, markete gitmek için dışarı çıktığı sırada karşısına çıkan bir kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Saldırgan, “B.’ye selam söyleyin” dedikten sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Koçak, saldırı sonucu sağ bacağına 4 kurşun isabet etti ve olayın şokuyla yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ilk müdahaleyi yapmak üzere Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Saldırganın silahını ateşlerken “B.” diye seslendiği öğrenildi. İddialara göre, B. fırının eski sahibinin oğlu ve son zamanlarda tefecilerle büyük sorunlar yaşadığı ve tehditler aldığı biliniyor. Polis ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Related Posts

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Çin, Alman uçağını lazerle hedef alma iddiasını reddetti

Çin, Avrupa Birliği’nin (AB) Kızıldeniz’deki seyrüsefer güvenliği misyonu Aspides’te görev yapan Alman uçağını lazer kullanarak hedef aldığı yönündeki suçlamaları reddetti.

Erdoğan: Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz

Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz. Bu hayırlı sürecin herhangi bir yol kazası yaşanmadan karanlık ve kirli mahfiller tarafından sabote edilmesine fırsat vermeden başarıyla neticelenmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Mansur Yavaş, ‘Ankara’ya operasyon olacak mı?’ sorularına ateş püskürdü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanması; Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye ev hapsi verilmesi ve SÖZCÜ TV’nin karartma uygulanmasına tepki gösterdi.