Adana’da ‘iş arkadaşı’ dehşeti… Boynundan bıçaklayıp, kaçtı!

Adana Yüreğir’de Korkunç Olay: Kebapçıda Çıkan Tartışma Kanlı Bitti!

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi Gelincik Caddesi’nde yaşanan korkunç olayda, kebapçıda çalışan 22 yaşındaki Mehmet Salih Kaya kanlar içinde yere yığıldı.

Olay, saat 01.45 sıralarında meydana geldi. Kebapçıda komi olarak çalışan Mehmet Salih Kaya, mesai bitiminde iş arkadaşı R.H. ile evlerine gitmek için servise bindi. Ancak evine inerken aralarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken R.H., bıçak çekerek Mehmet Salih Kaya’yı boynundan yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Diğer iş arkadaşı durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Şüpheliyi Arama Çalışmaları Sürüyor

112 Acil Servis ekipleri tarafından Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Salih Kaya’nın durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis ekipleri ise kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Ukrayna: Rusya, Odessa’daki liman altyapısını iki balistik füzeyle vurdu

Rus ordusunun, Ukrayna’nın Odessa kentindeki liman altyapısına iki balistik füzeyle saldırı düzenlediği bildirildi.

DEM Parti’den İBB’ye 4. dalga operasyonlara tepki: ‘Seçilmişi hapse koyamazsın’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik düzenlenen 4. dalga operasyona tepki göstererek, “Seçilmişi hapse koyamazsınız. Bunları kabul etmek mümkün değildir. Siyasetle mücadele edemediklerinizi yargıyı bir sopa olarak kullanıp böyle kayyumcu, tutuklayan, gözaltına alan bir zihniyeti kabul etmek mümkün değildir” dedi.

Her detayı kan donduran haber: 19 yaşındaki kayıp Deniz’in esrarengiz ölümü!

Kötü haber Bahçelievler’den geldi. 40 yaşındaki Hayrettin K. kız arkadaşının uyuşturucu kullandıktan sonra hayatını kaybettiğini polise ihbar ettikten sonra evden kaçtı. Eve gelen polisler 19 yaşındaki kayıp olarak aranan Deniz’in cesediyle karşılaştı. Evden kaçan Hayrettin K.’nın 11 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Diplomatlara saldırı son damla oldu: AB/Batı İsrail’e karşı sertleşiyor

İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım karşısında artık Avrupa Birliği’nin (AB) de sabrı taştı nihayet. İspanya, Fransa, Belçika gibi önemli üye ülkeler Birlik ile İsrail arasındaki özellikle ticari ilişkileri düzenleyen çerçevenin gözden geçirilmesi …

MSB’den “NATO tatbikatı Türkiye’yi hedef alıyor” iddiasına yanıt: Zorlama bir yorumdan ibaret

MSB’den “NATO tatbikatı Türkiye’yi hedef alıyor” iddiasına yanıt: Zorlama bir yorumdan ibaret

CHP’li Yağcı, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi: ‘Krizden çıkış; ancak yeni bir dönemle mümkün’

CHP Ticaret Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Yağcı, iktidarın ekonomi politakalarını eleştirerek “Türkiye ekonomisi, ertelenemez ve köklü yapısal dönüşümlerin zorunlu hâle geldiği tarihsel bir eşiğe dayanmıştır. Bu çok yönlü krizden çıkış; ancak yeni bir dönem, yeni bir anlayış ve güçlü bir siyasi iradeyle mümkündür” dedi.