Babasından gizli arabayı kaçırdı 8 arabaya çarptı

Cihangir Mahallesi’nde Trafiğe Çıkan Sürücü 8 Otomobile Çarptı!

Cihangir Mahallesi’nde babasına ait 34 JT 7361 plakalı aracı yedek anahtarıyla çalıştırıp ehliyetsiz bir şekilde trafiğe çıkan R.Ç, girdiği sokakta 8 otomobile çarptıktan sonra kaçmaya çalıştı. Vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemelerin ardından R.Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan R.Ç. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. PARA CEZASI KESİLDİ R.Ç’ye ve aracın ruhsat sahibine toplam 37 bin 354 lira para cezası kesilirken zarar gören araçların sahipleri de şikayetçi oldu.

Yaşanan kaza anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Related Posts

Son Dakika… Selahattin Demirtaş’tan ‘silah bırakma’ açıklaması

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK’li bir grubun bugün silah bırakmasıyla ilgili “Barışın kaybedeni olmaz” demişti, değerli Sırrı Süreyya. Evet, bugün senin de yüreğini koyduğun çabaların ilk meyvesini aldık. Kaybeden olmadı, olmayacak. Hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçen herkese selam ve teşekkürlerimle…” açıklamasında bulundu.

Arnavutluk lideri Edi Rama bir kez daha Meloni karşısında diz çöktü

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Ukrayna’nın Yeniden İnşası Konferansı için gittiği Roma’da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’ye diz çökerek selam verdi.

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Çin, Alman uçağını lazerle hedef alma iddiasını reddetti

Çin, Avrupa Birliği’nin (AB) Kızıldeniz’deki seyrüsefer güvenliği misyonu Aspides’te görev yapan Alman uçağını lazer kullanarak hedef aldığı yönündeki suçlamaları reddetti.