Balıkesir Ayvalık can dostların yanında

BALIKESİR AYVALIK’TA SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR

Ayvalık, ülke genelinde sokak hayvanlarının ve nüfusa oranının en yüksek olduğu şehirlerden biri olarak dikkat çekiyor. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan çalışmaların özenle yürütüldüğünü ifade etti. Belediye Başkanı Ergin, Ayvalık Belediyesi’nin imkanlarıyla 8440 canlının yanına ulaşmanın önemli bir başarı olduğunu belirtti.

Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören sokak hayvanlarının ve diğer barınaktaki can dostların sahiplendirilmesine daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Ergin, “Yeni hayvan barınağı için alt yapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu barınak hizmete açıldığında, sokak hayvanlarının en sağlıklı koşullarda bakımının yapılarak sahiplendirilmeleri için gerekli desteğin sağlanacağını belirtti. Başkan Ergin, “Tüm hayvanseverlerden gelen destek ve yardımlar için teşekkür ederim” dedi.

Related Posts

Ümit Özdağ’ın tutukluluğuna devam kararına Zafer Partisi’nden tepki: ‘Sevr’i amaçlayan’ bir Konfederal yapı tasarlanmaktadır

Zafer Partisi tarafından yapılan açıklamada, Ümit Özdağ’ın tutukluluğuna devam kararına tepki gösterilerek, “Mevcut durumda, terör örgütü ile yeniden başlayan müzakere sürecinde ‘Ulus-Devlet’ yapımızın yıkılması ve ‘Üniter Devletimiz’ yerine ‘Sevr’i amaçlayan’ bir Konfederal yapı tasarlanmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlıktan milyonlarca hastayı ilgilendiren ilaç ve rapor kararı

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, yenilenmesi gereken sağlık raporlarının sürelerinin uzatıldığını ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden “rapor yenileme” seçeneğinin aktif hale getirildiğini duyurdu.

Midesinde 74 kapsül uyuşturucuyla yakalandı

Denizli Çardak Havalimanı’nda, yabancı uyruklu bir yolcunun midesinde 74 kapsül halinde 718 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

Madleen gemisi gözaltıları: Aralarında iki Türk aktivistin de bulunduğu 6 kişi, serbest bırakıldı

Madleen gemisi gözaltıları: Aralarında iki Türk aktivistin de bulunduğu 6 kişi, serbest bırakıldı

Antalya’da yangın: Otel boşaltıldı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki bir otelde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Dumandan etkilenenler ambulansta tedaviye alındı, 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Netanyahu’dan ilginç ‘Osmanlı İmparatorluğu’ çıkışı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “Osmanlı İmparatorluğu’nun yakın zamanda geri döneceğini düşünmüyorum, dönmeyecek.” dedi.