Kent Lokantası, Ramazan Ayı Boyunca Çalışma Saatlerini Uzatıyor
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin tarafından dar gelirli vatandaşlar için hizmete sunulan Kent Lokantası, sağlıklı gıdaya uygun fiyatlarla ulaşımı sağlamak amacıyla çeşitli yeniliklere gidiyor. Ramazan ayı boyunca çalışma saatlerinde yapılan değişiklikle iftara kadar açık olacak olan lokanta, yemek çeşitlerinde de artışa gidiyor.
Zafer Mahallesi Doğu Gazi Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Kent Lokantası, açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. 4 çeşit yemeği 100 TL’ye sunan lokanta, 11.00-15.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Ramazan sebebiyle yapılan güncellemeyle birlikte açılış saati değişmezken iftara kadar hizmet sunulacak. İftar menülerindeki yemek çeşidi 5’e çıkarılırken, fiyatlarda herhangi bir değişiklik olmayacak.
Kent Lokantası, Pazar günleri hizmet vermemeye devam edecek. Yapılan farklılıklar 1 Mart Cumartesi gününden itibaren yürürlüğe girecek. – AYDIN
More Stories
Borsa haftanın ilk gününü ekside kapattı
Spot piyasada doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz yanıtladı: Emekli ikramiyesi zammı Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda gündeme gelecek mi?