Emre Belözoğlu Beykoz’da trafik kazası geçirdi

Emre Belözoğlu Trafiğe Yakalandı! Son Durumu Nasıl?

Futbolun sevilen ismi Emre Belözoğlu, İstanbul’un Beykoz ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan ve başarılı bir operasyon geçiren Belözoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu paylaştı.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi önemli kulüplerde futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapmış isimlerden biridir. Bugün yaşadığı trafik kazasıyla gündeme gelen Belözoğlu, Beykoz’da meydana gelen kaza sonrası hastaneye kaldırıldı ve yapılan tedavi sonunda sosyal medya üzerinden takipçilerine şu açıklamayı yapmıştır.

“Allah’a Şükürler Olsun, Durumum İyi”

Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kaza sonrası küçük bir operasyon geçirdiğini belirterek şunları ifade etti:

“Trafik kazası geçirdim. Hastanede gerçekleşen küçük bir operasyon sonrasında Allah’a şükürler olsun iyiyim. Tedavim evde devam edecek.”

Belözoğlu’nun bu açıklaması, sevenlerini ve futbol camiasını rahatlattı. Kazanın ardından ciddi bir sağlık sorunu yaşamadığını belirten Belözoğlu, evdeki tedavi sürecine devam edeceğini duyurdu.

Futbol Camiasından Geçmiş Olsun Mesajları

Emre Belözoğlu’nun kaza geçirmesiyle birlikte, futbol camiasından birçok geçmiş olsun mesajı geldi. Özellikle Fenerbahçe ve Başakşehir kulüpleri, Belözoğlu’nun durumuyla yakından ilgilendiklerini belirtti.

Related Posts

Arnavutluk lideri Edi Rama bir kez daha Meloni karşısında diz çöktü

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Ukrayna’nın Yeniden İnşası Konferansı için gittiği Roma’da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’ye diz çökerek selam verdi.

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Çin, Alman uçağını lazerle hedef alma iddiasını reddetti

Çin, Avrupa Birliği’nin (AB) Kızıldeniz’deki seyrüsefer güvenliği misyonu Aspides’te görev yapan Alman uçağını lazer kullanarak hedef aldığı yönündeki suçlamaları reddetti.

Erdoğan: Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz

Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz. Bu hayırlı sürecin herhangi bir yol kazası yaşanmadan karanlık ve kirli mahfiller tarafından sabote edilmesine fırsat vermeden başarıyla neticelenmesini temenni ediyoruz.” dedi.