Gebze’de Komşular Arasında Kavga: 6 Yaralı

Gebze’de Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Patlak Veren Kavgada 6 Kişi Yaralandı

Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda, komşular arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada sopaların da kullanıldığı belirtilirken, A.D, M.Y, N.Y, D.Y, L.K. ve Y.K. isimli 6 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kavga sebebi ve taraflar arasındaki ilişkinin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Related Posts

Son Dakika… Selahattin Demirtaş’tan ‘silah bırakma’ açıklaması

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK’li bir grubun bugün silah bırakmasıyla ilgili “Barışın kaybedeni olmaz” demişti, değerli Sırrı Süreyya. Evet, bugün senin de yüreğini koyduğun çabaların ilk meyvesini aldık. Kaybeden olmadı, olmayacak. Hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçen herkese selam ve teşekkürlerimle…” açıklamasında bulundu.

Arnavutluk lideri Edi Rama bir kez daha Meloni karşısında diz çöktü

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Ukrayna’nın Yeniden İnşası Konferansı için gittiği Roma’da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’ye diz çökerek selam verdi.

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Çin, Alman uçağını lazerle hedef alma iddiasını reddetti

Çin, Avrupa Birliği’nin (AB) Kızıldeniz’deki seyrüsefer güvenliği misyonu Aspides’te görev yapan Alman uçağını lazer kullanarak hedef aldığı yönündeki suçlamaları reddetti.