İstanbul Valiliği, kent geneli için yağış uyarısında bulundu. Valilikten yapılan açıklamada kentte devam etmekte olan yağışların pazartesi akşam saatlerine dek süreceği, çarşamba günü ise karla karışık yağmur beklendiği kaydedildi. Açıklamada perşembe ve cuma günleri ise aralıklı kar yağışlarının kentte etkili olacağı belirtildi.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA VAR
İstanbul Valiliği’nin sosyal medya X hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlimizde hafta başından itibaren sıcaklıkların düşmesi ile birlikte soğuk havanın etkisine girmesi beklenmektedir. İlimizde halen devam eden yağışların; bu geceden itibaren, yarın (Pazartesi günü) akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir.
Salı günü de kuvvetli yağışların; 19.02.2025 (Çarşamba) günü karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı, 20.02.2025 (Perşembe) ve 21.02.2025 (Cuma) günü aralıklı olmak üzere kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.”

More Stories
Alman Meclisi Federal Ordu Sorumlusu Högl’den “Alman ordusunun küçüldüğü ve yaşlandığı” uyarısı
Yolcu trenine silahlı saldırı: 11 asker öldürüldü 182 kişi esir alındı
2 ay önce evlenmişlerdi: Cani hemşire, karısını satırla katletti