Karabük’te kuyumcu soyan 3 zanlı yakalandı

Safranbolu Kuyumcudan Silah Tehdidiyle Hırsızlık Yapan 3 Kişi Yakalandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşanan olayda, Atatürk Mahallesi Sadri Artunç Caddesi’ndeki bir kuyumcudan silah tehdidiyle hırsızlık yapan 3 kişi polis ekiplerince yakalandı.

Dün gerçekleşen olayın ardından kaçan şüpheliler, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kısa sürede yakalandı. Ayrıca, şüphelilere gözcülük yaptığı belirlenen bir kişi de gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, meydana gelen olayda çalınan altınların bir kısmının kanyon bölgesinde ele geçirildiğini ve diğer kısmının dere kenarında bulunduğunu açıkladı.

Yavuz, gece boyunca devam eden çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verirken, şüphelilerle ilgili geniş çaplı araştırmaların sürdüğünü belirtti. Halkın ve esnafın güvenliği konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Yavuz, suçun tüm unsurlarını ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Olay esnasında kuyumcuda bulunan 66 yaşındaki Musa Çavdar, hırsızların silahla tehdit edip dükkana girdiklerini ve panikle kaçtığını belirterek, durumu hemen polise bildirdiğini söyledi. Can kaybı yaşanmamasının tesellisi olduğunu belirten Çavdar, adalete teslim edilmesi gereken diğer kişilerin tespiti için çalışmaların devam edeceğini aktardı.

Yaşanan soygun olayıyla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden LGS Tercih Dönemine Destek

Gaziosmanpaşa Belediyesi, liselere geçiş sistemi tercih döneminde öğrencilere rehberlik etmek amacıyla 10 bilgi evinde uzman eğitmenlerle danışmanlık hizmeti sunuyor. Öğrenciler, ilgi alanları ve puanlarına göre doğru tercihler yapmaları için destek alıyorlar.

Suriye hükümeti Süveyda’ya özel kuvvet gönderecek

Suriye’nin Süveyda kentinde devam eden çatışmaların ardından Suriye hükümetinden kritik bir adım geldi. Suriye İçişleri Bakanlığı, özel kuvvetleri Süveyda’ya göndermek için hazır olduklarını açıkladı.

Malatya’da Silahtan Yaralanan İki Kişi

Battalgazi’de husumetli gruplar arasında çıkan çatışmada iki kişi yaralandı, zanlılar yakalandı.

Ankara’da hayat felç oldu! İşte başkentteki sağanak esaretinden görüntüler

Ankara’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Çok sayıda ev, iş yeri ve alt geçidi su basarken; araçlar sürüklendi, trafikte aksamalar yaşandı. Başkentteki sağanak esareti ise kameralara yansıdı.

Aydınlatma Direğinde Elektrik Çarpması

Uşak’ın Eşme ilçesinde elektrik akımına kapılan işçi hastanede hayatını kaybetti.

Fenerbahçe Kadın Voleybolunda İmza Töreni

Hande Baladın ve Helin Kayıkçı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Yönetim ve oyuncular mutlu.