Kastamonu’da Cinayet Davasına Devam

Kastamonu’da Yaşanan Cinayet Davasında Yargılama Devam Ediyor

Kastamonu’da yaşanan cinayet olayı ile ilgili şüphelilerin yargılanmasına devam edildi.

Olay, 3 Aralık 2023 tarihinde Merkez Yolkonak köyü Yukarıyuva Mahallesi’nde meydana geldi. Fuat Camcı (19) ile Ferdi D. arasında çıkan kız meselesi yüzünden tartışma büyüdü. Tartışmanın sonucunda Fuat Camcı, arkadaşı Eren E. ve yanlarındaki Yusuf S. ile birlikte köye gitti. Burada çıkan kavgada Ferdi D. ve Yusuf S., Fuat Camcı’yı tüfekle çapraz ateşe alarak öldürdü. Şüpheliler olay yerinden kaçarak jandarma tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Sanıklar, “kasten öldürme” suçundan yargılanıyor. Duruşma sırasında tutuklu sanıklardan Ferdi D., pişmanlığını dile getirerek tahliye talebinde bulundu. Diğer tutuklu sanık Yusuf S. ise aynı şekilde pişmanlık duyduğunu belirterek tahliyesini istedi. Tutuklu sanık Eren E. ise savunmasında olayın tesadüfen gerçekleştiğini belirterek beraat talep etti.

Olayın tanığı olan Eren E.’nin annesi, oğlunun suçsuz olduğunu savunarak “Fuat ile oğlum arasında özel bir ilişki yoktu. Buna rağmen olay sonucunda kaybettim. Adaletin yerini bulmasını istiyorum” dedi. Fuat Camcı’nın annesi ise oğlunun planlı bir şekilde öldürüldüğünü savunarak cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, Ferdi D. ve Yusuf S.’nin tutukluluklarının devamına karar verirken, Eren E.’nin ise tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. – KASTAMONU

Related Posts

Devlet Bahçeli ‘100 olsun’ demişti! O öneriye AKP’den ret geldi

Kürt sorununun çözümüne yönelik süreç kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurulmasını istediği komisyonun 100 kişiden oluşması önerisi, çalışmaların sağlıklı yürümeyeceği gerekçesiyle hem AKP hem muhalefet partileri tarafından kabul görmedi. İşte AKP’nin ve diğer partilerin komisyon önerisi…

İstanbul’u da sallayan deprem için korkutan bildirim

Bursa’da kaydedilen 3,9 büyüklüğündeki depremin bazı mobil uygulamalar tarafından kullanıcılara 6,2 büyüklüğünde diye bildirilmesi paniğe neden oldu.

Çanakkale Boğazı’nda makine arızası geçiren tekne kurtarıldı

Çanakkale Boğazı’nda dün akşam saatlerinde makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 6 kişinin bulunduğu tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin zamanında müdahalesiyle güvenli bir şekilde limana çekildi

Ukrayna’da faşist sembollü askeri kıyafetler satılıyor

Ukrayna’da askeri ekipman satışı yapan mağazaların ürünlerinin arasında Nazi sembollü giysilerin de yer aldığı öğrenildi.

Leman dergisi önünde şok tehdit: ‘Ya onlar ölecekler, ya biz öleceğiz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Leman’daki bir karikatür nedeniyle açıklama yaptı. “Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla dergiye soruşturma açıldı, 4 kişi gözaltına alındı. Dergi önünde toplanan bazı kişiler polisle kavga edip “Ya onlar ölecek, ya biz” tehdidinde bulundu.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.