Kayseri’de Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Kayseri’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde iki grup arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgaya karışan şüpheliler, İldem Polis Merkezi Amirliği’ne ifade vermeye gitti.

Burada ifadeleri alınan şüpheliler arasında karakol binasının arkasında yakınlarının da katılmasıyla yeniden çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay yerine özel harekat ekiplerinin yanı sıra çok sayıda polis ve sağlık sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince çeşitil hastanelere kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Ekiplerin kavgaya karışan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor.

Related Posts

Kararmış SÖZCÜ TV ekranında bugün! 7. Gün

İYİ Parti Milletvekili Ayyüce Türkeş Serap Belovacıklı’ya konuştu. İpek Özbey sordu, eski icra müdürü ve hukukçu Mustafa Zafer yanıtladı.

2 yaşındaki Miraç’ın kahreden ölümü

Karaman’da 5’inci kattan düşen 2 yaşındaki Miraç bebek hayatını kaybetti.

Son Dakika… Selahattin Demirtaş’tan ‘silah bırakma’ açıklaması

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK’li bir grubun bugün silah bırakmasıyla ilgili “Barışın kaybedeni olmaz” demişti, değerli Sırrı Süreyya. Evet, bugün senin de yüreğini koyduğun çabaların ilk meyvesini aldık. Kaybeden olmadı, olmayacak. Hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçen herkese selam ve teşekkürlerimle…” açıklamasında bulundu.

Arnavutluk lideri Edi Rama bir kez daha Meloni karşısında diz çöktü

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Ukrayna’nın Yeniden İnşası Konferansı için gittiği Roma’da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’ye diz çökerek selam verdi.

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…