Konteyner İçerisinde Silahla Oynarken Kendini Yaraladı

Konteyner İçerisinde Silahla Oynarken Yaralanan Şahıs, Hastaneye Kaldırıldı

Malatya’da bir kişi konteyner içerisinde silahla oynarken kendini yaraladığını iddia ederek hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemede konteyner dışında 4 adet boş kovan bulundu.

Olay, Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Caddesi üzerinde bulunan hasarlı bir binanın bahçesinde konteynerde arkadaşlarıyla sohbet eden C.A.’nın elindeki tabanca bir anda ateş aldı. Bacak ve kolundan yaralanan C.A. sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Olay yerinde yapılan incelemede konteynerde herhangi bir iz bulunmazken yakında yapılan aramalarda 4 adet boş kovan bulundu. Hastanede tedavi altına alınan C.A.’nın kazara yaralandığını belirtmesinin ardından polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.


Reklamdır

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HASAN ERYILMAZ – 3.Sayfa

Related Posts

Cildinizi beş adımda yaza hazırlayın

Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Emine Müge Acar, yaz aylarında artan güneş maruziyetinin cilt üzerindeki etkilerine dikkat çekerek, sağlıklı ve ışıltılı bir cilt için uygulanması gereken beş temel adımı anlattı. Cildin ihtiyaçlarının mevsimlere göre değişkenlik gösterdiğini söyleyen Acar, özellikle yaz aylarında güneş ışınlarının etkisiyle kuruluk, hassasiyet, leke oluşumu ve erken yaşlanma gibi sorunların daha sık görüldüğünü belirtti.

Uzmanından kanser hastalarına yaz tavsiyeleri

Uzmanından kanser hastalarına yaz tavsiyeleri

Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun açıklaması, ‘Adım doğru ancak yön belirsiz’ diye değerlendirildi: HPV aşısı ücretsiz oluyor

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, HPV aşısının yıl sonunda uygulanmaya başlanacağını duyurdu. Aşının ücretsiz olması için mücadele eden hukukçular ise içeriğine dikkat çekerek, “Sınırlı koruyuculu değil, dokuz bileşenli ve etkili versiyon tercih edilmeli” uyarısında bulundu. “Adım doğru ancak yön belirsiz” değerlendirmesi yapıldı.

Sağ üst karın ağrısını asla hafife almayın

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Veysel Ersan, karnın sağ üst tarafındaki ağrının ciddiye alınması gerektiğini, sürekli hazımsızlık, şişkinlik ya da sarılık gibi belirtilerin ciddi karaciğer veya safra kesesi hastalıklarının ilk sinyalleri olabileceğini belitti.

Uzmanı uyardı: 50 yaş sonrasında görme kaybına neden olabilir!

Sarı nokta hastalığı, 50 yaş ve üzerindeki bireylerde sıkça görülen ve görme kaybına yol açabilen ciddi bir göz rahatsızlığıdır. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nursal Melda Yenerel, erken teşhisle bu kaybın önüne geçilebileceğini belirtti.

Yurtdışı seyahatlerinde aşı ve sağlık danışmanlığı artık ücretsiz

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde faaliyet gösteren 56 Seyahat Sağlığı Merkezi’nde yurt dışına çıkan Türk vatandaşlarına gidecekleri ülkelerin sağlık risklerine yönelik ücretsiz olarak bireysel danışmanlık hizmeti sunuluyor.