Miraç Kandili’nde Ayasofya’da Programa Yoğun İlgi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ayasofya’da Miraç Kandili Programı Düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Miraç Kandili dolayısıyla özel bir program düzenledi.

Programa, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerinde görevli polisler ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının ardından başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler seslendirildi ve dualar edildi.

Program kapsamında, şehitler için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından mevlit okutuldu.

Emniyet Müdürü Yıldız, kılınan yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşların Miraç Kandili’ni kutladı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, şehitler için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan lokma tatlısı ve mevlit şekeri dağıttı.

Yıldız, ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen salep dağıtım noktasına geçerek, buradaki çalışanların da kandilini tebrik etti.

Öte yandan, Miraç Kandili dolayısıyla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin minarelerine “La İlahe İllallah” yazılı mahya asıldı.

Related Posts

Medvedev: İran ne pahasına olursa olsun nükleer programını sürdürecek

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, İran’ın İsrail ile olası bir çatışma durumunda hayatta kalmak için nükleer programını sürdüreceğini belirtti. Medvedev, İsrail’in gizli nükleer faaliyetlerine de dikkat çekerek uluslararası denetim çağrısında bulundu.

Anneden dehşet verici ifadeler! Nafaka vermemek için kan donduran istek

Mardin’de tek çocuk annesi Gülcan O. şiddet gördüğü eşine boşanma davası açtı. Eşi nafaka ödemeyi reddettiği için suç duyurusunda bulunan Gülcan O., ‘Nafaka vermemek için ‘bu çocuğu öldürmeni istiyorum’ dedi. Çok çektim” dedi.

Bodrum güne depremle uyandı!

AFAD, Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini, sarsıntının yerin 16.13 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı.

Adana’da acı olay: Denize giren 2 kardeşten 1’i boğuldu

Adana’da denize giren 2 kardeşten 1’i boğularak yaşamını yitirdi.

İsrail saldırıları İran’ın birçok kentinde protesto edildi

İsrail-İran arasındaki füze savaşı sürerken başkent Tahran başta olmak üzere İran’ın birçok kentinde, cuma namazının ardından İsrail’in saldırılarına karşı protesto gösterileri düzenlendi.

‘Etkin pişmanlık’ açıklamalarına da soruşturma

Devam eden soruşturmayı etkilemeye teşebbüse resen soruşturma başlatılacak.