Miraç Kandili’nde Yuşa Tepesi’ne Yoğun İlgi

Miraç Kandili Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Miraç Kandili dolayısıyla birçok insan, kutsal mekanlara ve camilere akın etti. İstanbul’un dört bir yanında düzenlenen kandil programlarına yoğun ilgi gösterildi. Özellikle Yuşa Tepesi’nde gece geç saatlere kadar devam eden kutlamalara katılım oldukça yoğundu.

İstanbul’da, Hz. Yuşa Türbesi’ne yapılan ziyaretlerde dualar edilerek kandil gecesi idrak edildi. Yuşa Tepesi’ne gelen vatandaşlardan Furkan Tosun, “Bugün Miraç Kandili’ni Hazreti Yuşa Aleyhisselam ile birlikte kutlamak için buraya geldik. Dualarımızı ettik, hep birlikte bu mübarek gecenin tadını çıkarıyoruz. Allah’tan bize Miraca çıkmayı nasip etmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer bir ziyaretçi Muhammet Ekingöz ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Tövbe etmek için geldik ve Allah’a şükrettiğimiz günahlarımızı affettik. Şimdi evimize dönüp namazlarımıza başlayacağız. Allah’ın tüm ibadetlerimizi kabul etmesini diliyorum.” dedi.

Ahmet Toprak da duygularını şu şekilde dile getirdi: “Allah’ın izniyle buraya gelme fırsatı bulduk. Namazlarımızı kıldık, tövbe ettik ve manevi bir huzur bulduk. Kalplerimiz temizlendi ve bir araya gelerek bu güzel anları paylaşmanın hazzını yaşadık. Allah’tan başka dileğimiz yok.” – İSTANBUL

Related Posts

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

Şifalı macunu kapmak için birbirlerini ezdiler: Pek çok faydası var

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, 8 ton mesir macununun saçılmasıyla sona erdi. Şifalı macundan kapmak isteyen on binlerce insan, izdihama neden oldu.

Hatay’da otomobil alevlere teslim oldu

Hatay’da park halindeki otomobilde yangın çıktı. Sebebi henüz bilinmeyen yangın nedeniyle araç kullanılamaz hale geldi.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı yapıldı.

Ordusu olmayan NATO ülkesi: Avrupa’da bir “anomali”

Kuzey Kutup Dairesi’nin güneyinde yer alan İzlanda, ordusu olmasa da NATO’nun bir parçası. Kökleri Avrupa’da ancak AB üyesi değil. Şimdi askeri risklerle karşı karşıya olan İzlanda,  Grönland’daki durumu gergin bir şekilde izliyor.

Kabinenin gündemi İstanbul depremi

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Gündemin öne çıkan başlığı ise Marmara Denizi’nde meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin etkileri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir