Muğla’da soba faciası: Karı- koca öldü

Muğla Fethiye Yeni Mahalle Sobadan Zehirlenerek Ölen Çift

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de yaşayan Mehmet ve Cemile Başar çiftinden haber alamayan yakınları, endişelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurdu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Başar çiftinin yaşamını yitirmiş haldeki bedenleriyle karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda çiftin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi.

Mehmet ve Cemile Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na nakledildi.

Related Posts

Demirci’de İmece Usulü Hasat Geleneği

Manisa’nın Demirci ilçesinde çiftçiler, buğday ve arpayı imece usulü ile el birliğiyle hasat ediyor.

Fransa’nın ‘Filistin’ kararı Netanyahu’yu panikletti: İsrail’i yok etmek için sıçrama tahtası olur

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Filistin’i devlet olarak tanımaya karar verdiklerini ve resmi duyuruyu eylül ayında yapacaklarını duyurdu. Karar sonrası açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Macron’u kınayıp, “Bu şartlar altında kurulacak bir Filistin devleti, İsrail’i yok etmek için bir sıçrama tahtası olur” dedi.

CHP’li Özgür Karabat’tan ÖTV artışına sert tepki: ‘Bunun adı artık zorbalıktır’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in gece yarısı alınan ÖTV artışı kararını eleştirdi. Karabat, Şimşek’in uyguladığı vergi politikalarının halka karşı sistematik bir baskıya dönüştüğünü vurgulayarak, “Rasyonel zemin diye göreve gelen Mehmet Şimşek, bu iki yılda halka kan kusturmaktan başka bir iş yapmadı. Şimdi de gece yarısı kararıyla arabalarda uygulanan ÖTV’yi artırdı. İnsanlar iyi bir arabaya binmesin, gezmesin, eğlenmesin, kaliteli zaman geçirmesin diye elinden geleni yapıyor. Bunun adı artık zorbalıktır” dedi.

Başiskele’de İnşaatta Yangın Çıktı

Başiskele’de inşaat halindeki apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Bahçeli’den orman şehitleri için taziye mesajı: Eskişehir’deki acı hepimizi hüzne boğdu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden 10 orman işçisi için taziye mesajı yayınladı. Bahçeli, “Ormanlarımızı savunurken şehit olan kahraman evlatlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, muhterem ailelerine ve muazzez milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Amca-yeğen kavgası cinayetle bitti

Giresun’un Bulancak ilçesinde bir kişi, tartıştığı yeğenini silahla vurarak öldürdü.