Niğde’de kayıp motosikletçiyi arama çalışmaları 3. gününde

Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.

Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.

Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.

Related Posts

Son Dakika… Konya’da otobüs kazası: 1 ölü 10’u ağır 23 yaralı

Adana kara yolunun 23’ncü kilometresinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 10’u ağır 23 kişi yaralandı.

Koğuşta battaniyesini yaktı, kamerayı kırdı

Adana’da terör örgütü PKK’nın talimatı ile orman yaktığı gerekçesiyle 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilen ve cezası Yargıtay tarafından onanan Ali İhsan Ergin Kurttepe’ye, kaldığı koğuştaki güvenlik kamerasını kırması ve yastık ile battaniyesini yakmasıyla ilgili olarak 3 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edildi.

İki yıl önce evlenmişlerdi, genç müzisyen çift acı haberi böyle duyurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve iki yıl önce evlenen müzisyen Bora Duran ve eşi Hande Yalçın Duran’ın bebekleri hayatını kaybetti. Çift, kızlarının hayatını kaybettiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

ABD’den BM’nin ateşkes kararına veto

ABD, Gazze Şeridi’nde acil ateşkes talep eden BM Güvenlik Konseyi kararını veto etti

Son Dakika… Cemil Tugay’ın teklifi kabul edildi: İzmir’de 7 gündür devam eden grev sona erdi

DİSK Genel-İş İzmir 1, 2, 3 ve 9 Nolu Şubelerde örgütlü 23 bin İZENERJİ, İZELMAN ve EGEŞEHİR A.Ş işçisinin grevi, 7’ncin gününde bitti. İzBB bürokratları ve SODEM-SEN’in dün gece sendikaya ilettiği yüzde 30 zam ve yüzde 19’luk enflasyon farkı kabul edildi.

Bingöl’de kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü

Bingöl’de kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.