Şanlıurfa’da traktörün altında kalan 2 çocuk annesi öldü

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Kırağılı Mahallesi’nde meydana gelen kaza sonucunda genç bir kadın hayatını kaybetti. Hava etkisiyle yaşanan dolu yağışının ardından Emine Sezer Ayalp (24) isimli kadın, eşiyle birlikte tarlalarını kontrol etmek için dışarı çıktı. Eşinin otomobille geri dönmesinin ardından tek başına evlerine gitmek isteyen genç kadın, traktörü kullanarak yola çıktı. Ancak kontrol kaybederek traktör devrildi ve Emine Sezer Ayalp traktörün altında kalarak ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve kadın, ambulansla Bozova Mehmet Enver Yıldırım Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen genç kadın hayatını kaybetti.

Emine Sezer Ayalp’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilirken kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Kararmış SÖZCÜ TV ekranında bugün! 7. Gün

İYİ Parti Milletvekili Ayyüce Türkeş Serap Belovacıklı’ya konuştu. İpek Özbey sordu, eski icra müdürü ve hukukçu Mustafa Zafer yanıtladı.

2 yaşındaki Miraç’ın kahreden ölümü

Karaman’da 5’inci kattan düşen 2 yaşındaki Miraç bebek hayatını kaybetti.

Son Dakika… Selahattin Demirtaş’tan ‘silah bırakma’ açıklaması

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK’li bir grubun bugün silah bırakmasıyla ilgili “Barışın kaybedeni olmaz” demişti, değerli Sırrı Süreyya. Evet, bugün senin de yüreğini koyduğun çabaların ilk meyvesini aldık. Kaybeden olmadı, olmayacak. Hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçen herkese selam ve teşekkürlerimle…” açıklamasında bulundu.

Arnavutluk lideri Edi Rama bir kez daha Meloni karşısında diz çöktü

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Ukrayna’nın Yeniden İnşası Konferansı için gittiği Roma’da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’ye diz çökerek selam verdi.

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…