Vatandaşlar Rota Bakırköy’den memnun

Bakırköylü Vatandaşlar Ücretsiz Ring Hizmetinden Memnun

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde yaşayan vatandaşlar artık ücretsiz ve konforlu bir toplu taşıma deneyimi yaşıyorlar. Bakırköy Belediyesi tarafından başlatılan ‘Rota Bakırköy’ ring seferleri büyük ilgi görüyor.

Yeşilköy-Yeşilyurt arasında sefer yapan ring aracı, Yeşilköy Çiroz Mevkii, Boğaziçi A.Ş., Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez Ortaokulu, İstasyon Caddesi, Gazi Evrenos Caddesi, Anafartalar, Fener Yolu, Sipahioğlu, Yeşilyurt güzergahını takip ediyor. Yeşilyurt-Yeşilköy arasında ise; Yeşilyurt, Sipahioğlu, Fener Yolu, Mecidiye Camii, Çocuk Parkı, Pazar Yolu, Ziya Erdem, Yeşilköy Çiroz Mevkii güzergahında hizmet veriyor ve saat başı sefere çıkıyor.

Hafta içi her gün 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet sunan ring aracını kullanan vatandaşlar, bu hizmetin yaşamlarını kolaylaştırdığını ifade ederek Bakırköy Belediyesi ve Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Devlet Bahçeli ‘100 olsun’ demişti! O öneriye AKP’den ret geldi

Kürt sorununun çözümüne yönelik süreç kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurulmasını istediği komisyonun 100 kişiden oluşması önerisi, çalışmaların sağlıklı yürümeyeceği gerekçesiyle hem AKP hem muhalefet partileri tarafından kabul görmedi. İşte AKP’nin ve diğer partilerin komisyon önerisi…

İstanbul’u da sallayan deprem için korkutan bildirim

Bursa’da kaydedilen 3,9 büyüklüğündeki depremin bazı mobil uygulamalar tarafından kullanıcılara 6,2 büyüklüğünde diye bildirilmesi paniğe neden oldu.

Çanakkale Boğazı’nda makine arızası geçiren tekne kurtarıldı

Çanakkale Boğazı’nda dün akşam saatlerinde makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 6 kişinin bulunduğu tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin zamanında müdahalesiyle güvenli bir şekilde limana çekildi

Ukrayna’da faşist sembollü askeri kıyafetler satılıyor

Ukrayna’da askeri ekipman satışı yapan mağazaların ürünlerinin arasında Nazi sembollü giysilerin de yer aldığı öğrenildi.

Leman dergisi önünde şok tehdit: ‘Ya onlar ölecekler, ya biz öleceğiz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Leman’daki bir karikatür nedeniyle açıklama yaptı. “Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla dergiye soruşturma açıldı, 4 kişi gözaltına alındı. Dergi önünde toplanan bazı kişiler polisle kavga edip “Ya onlar ölecek, ya biz” tehdidinde bulundu.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.