Putin: Slovakya, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır

Rusya Devlet Başkanı Putin: Slovakya, Ukrayna İle Müzakereler İçin Platform Sağlamaya Hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Slovakya’nın Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır olduğunu belirtti. Putin, bu durumun Rusya için kabul edilebilir bir seçenek olduğunu ifade etti.

Vladimir Putin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Slovakya Başbakanı Robert Fico ile yaptığı görüşmede, “ağırlıklı olarak Ukrayna’daki barışçıl düzenlemeler hakkında konuştuklarını” açıkladı.

Fico’nun, Rusya ile Ukrayna arasındaki anlaşmazlığın barışçıl bir şekilde çözülmesi için kendi ülkesinde görüşmeler yapmayı teklif ettiğini belirten Putin, “Eğer iş bu noktaya gelirse, karşı değiliz. Neden olmasın? Bizim açımızdan bu tavır tarafsızdır ve kabul edilebilir bir seçenektir” şeklinde konuştu.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Özgür Özel’e yeni soruşturma! Ekrem İmamoğlu’ndan şiirli paylaşım

Ekrem İmamoğlu, Özür Özel hakkında açılan soruşturma sonrası şair Sezai Karakoç’un “Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki, biz sussak, tarih susmayacak. Tarih sussa, hakikat susmayacak” dizelerini paylaştı.

Otomobil polis aracına çarptı: 1’i trafik polisi 2 kişi yaralandı

Bursa’da, sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde olan polis aracına çarptı. Kazada 1’i trafik polisi 2 kişi yaralandı.

Pakistan’da hayatını kaybedenlerin sayısı 27’ye yükseldi

Dawn gazetesinin haberine göre yetkililer, Karaçi kentinde 4 Temmuz Cuma günü çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Hayatını kaybedenlerin sayısının 27’ye yükseldiğini bildiren yetkililer, çok sayıda kişinin …

Alkolsüz ve dindar bir köy kurduğunu sandı, her şey tam tersine döndü

Alkolsüz, huzurlu ve sadece dindar Hristiyanların yaşayacağı bir kasaba hayaliyle yola çıktı. Ancak Harvey Wilcox’un planladığı bu sade yaşam alanı, kısa sürede dünyanın odak noktası haline geldi.

Tutuklu Avcılar Belediye Başkanı Çaykara: ‘Halkın iradesi hiçbir karanlığın içinde kaybolmaz’

Avcılar Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasının ardından tutuklanan Utku Caner Çaykara, dün gerçekleştirilen operasyonlara tepki gösterdi.

İşgal devletinde ateşkes çatlağı: Netanyahu ve Zamir Kabinede birbirine girdi

Hamas, 60 günlük ateşkes teklifine olumlu cevap verirken İsrail’de Gazze konusunda çatlak yaşanıyor. Perşembe gecesi toplanan Güvenlik Kabinesi’nde Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir ve Başbakan Binyamin Netanyahu arasında sert tartışma yaşandı. Zamir, aşırı sağcı bakanların Gazzelileri güneye sürme talebini “Askeri rejim mi istiyorsunuz” diyerek reddedince, Netanyahu sesini yükselterek Zamir’i susturdu.